Otvorenie nových predajní iZlato JewelryOtvorenie nových predajní iZlato Jewelry

“Pamätaj, že úspech je odmena za drinu.” (Sofokles)

Už 10 rokov máme tú česť robiť našich zákazníkov šťastnými a krásnymi vďaka nádherným šperkom z produkcie iZlato.

Predajna iZlato Jewelry ForumKeďže naša spoločnosť neustále napreduje a prosperuje, rozhodli sme sa pri príležitosti 10. výročia jej založenia otvoriť dve nové kamenné predajne iZlato Jewelry v Poprade. V septembri sme ako prvú otvorili predajňu v obchodnom centre MAX a po veľkom úspechu sme v októbri zavítali aj do novootvoreného obchodného centra FORUM. Predajne slúžia aj ako osobný odber on-line objednávok z nášho eshopu www.izlato.sk  - pre zákazníkov z regiónu okolia Vysokých Tatier.

Predajna iZlato Jewelry MaxNašou špecializáciou sú hlavne svadobné obrúčky a diamantové šperky, vrátane medzinárodne certifikovaných diamantov. Ľudí zaujmeme širokou škálou ponuky očarujúcich šperkov a klenot, na druhej strane určite aj moderným dizajnom predajní, príjemnou atmosférou a kvalifikovanou obsluhou, ktorá je vždy ochotná poradiť a pomôcť pri správnom výbere, či už ste romantická duša alebo bláznivá rebelka, športový alebo elegantný typ muža. U nás vždy nájdete správnu voľbu, stačí si len vybrať. V ponuke máme okrem diamantov a svadobných obrúčok v žltom, bielom, ružovom alebo kombinovanom zlate aj zásnubné prstene, či už s diamantom (číry, modrý, čierny), zirkónom, alebo drahokamom, akým je napríklad rubín, zafír, smaragd, topás, jantár, ametyst, opál a mnoho ďalších.

iZlato Jewelry Max - kolekcia DisneyAk chcete seba alebo svojich najbližších potešiť kvalitným a hodnotným darčekom, určite si vyberiete z rozmanitých zlatých a strieborných príveskov, náušníc, prsteňov, retiazok, náramkov, náhrdelníkov ale aj z perál, rôznych setov, doplnkov, ako sú zlaté brošne, kľúčenky, hodinky, spony, gombíky,...

Jednotkou na trhu sme taktiež vďaka veľkému množstvu klenot, preto musíme spomenúť aj strieborné a oceľové šperky, značkové hodinky, akými sú Adriatica, Pierre Ricaud, Michael Kors, Diesel, Emporio Armani, Gucci, Maserati, Roberto Cavali, Just Cavali, Morelato, Daniel Klein, Garet, Lumir,...

Samozrejme, nezabúdame ani na našich najmenších, preto okrem zlatých a strieborných detských náušníc a náramkov máme v ponuke aj veľkú NOVINKU -  a to roztomilú originálnu detskú kolekciu Disney, v ktorej nájdete iskrivé strieborné kúsky pre malé slečny a chlapcov, teda prívesky, náramky, náušnice, hodinky  s rozprávkovými postavičkami ako Mickey Mouse a Minnie, Dai sy, Macko Pú, Lietadlá - Planes, Ľadové kráľovstvo – Frozen, Autá – Cars.

Veríme, že Vám šperky od iZlato Jewelry splnia očakávanie a budú veľa krát darované z lásky ku kráse!

S úctou tím iZlato


11.11.2015


Ďalšie články